top of page
Pg etikett logo

0411 85 205

Om oss på PG etikett

Om PG etikett

1980

Hantverkstraditioner sedan 1980

I tider av synthpop, hårdrock och yuppienallar växte framtidstron i Sverige. Kanske var det just det glada 80-talet som inspirerade till mod, eller så var det en inneboende och fast övertygelse om att hitta sin egen väg, som blev avgörande. Det kan såklart ha varit lite av varje. Säkert är att Per Grundström tog första steget till etikettryckeriet i södra Skåne ganska precis 45 år efter att den självhäftande etiketten kom till jorden, och just året efter att Andrea Grossman uppfann kommersiella stickers.

Trots efternamnet följde Per aldrig någon ström. Tvärtom. Målet var tidigt att leda utvecklingen. Ska man göra något ska man göra det bra, annars kan man lika gärna göra något annat. Pers olika kunders unika förfrågningar visade vägen. Då som nu är det viljan att överträffa förväntningar som driver våra kunskaper och erfarenheter framåt.

Etikett tryckpress
Per Grundström

Från datummärkning till fine art

Etikettens uppgift är att visa produkten för omvärlden. Att tydligt beskriva innehållet, javisst, och att otvetydigt framställa viktig information. Men viktigare: att berätta din produkts historia. Att förmedla exakt rätt känsla

Med den senaste trycktekniken placerad knappa tio steg från våra säljare är våra kommunikationsvägar bokstavligen korta och din design har alltid nära till hantverket. I vår produktionshall ryms enklare etiketter för innehållsförteckningar såväl som komplexa etiketter med konstnärlig höjd. Alltid skapade utifrån samma grundtanke: att perfekt matcha sin produkt.
 

bottom of page