top of page
Pg etikett logo

0411 85 205

Koll på vilken etikett du är på jakt efter? Annars hjälper vi dig att hitta bästa, smartaste och snyggaste lösningen för din etikett. Det klistrar vi fast vårt ord vid.

Etiketter

Etiketter för tilltryck

En otryckt eller delvis otryckt etikett lever länge. Den ger dig möjlighet att lägga till information som innehållsförteckning, streckkod, vikt eller datum längre fram i processen.

 

Etiketter med tilltryck fokuserar på funktion och tydlighet i information och vi hjälper dig gärna att göra lämpliga val när det kommer till papperskvalitet och bestrykning för att nå ett snyggt slutresultat.

Vi tar fram etiketter för tilltryck. Neutrala eller infärgade efter din design. 
 

Etiketter till flaskor & livsmedel

Vi äter med ögat också, heter det. Äter vi inte lite redan innan vi öppnat förpackningen? Det är klart vi gör. Vad som finns på insidan behöver synas redan på utsidan – på rätt sätt.

Med rätt tryckteknik hjälper vi dig att ge burken, flaskan eller asken ett utsökt yttre. För din etikettdesign har du tillgång till flerfärgstryck, foliering, prägling, lack och figurstansning. Tryckfärgen gör vi gärna ljussäker, så att din läskedryck tål att stå längst fram på hyllan.

Vi hjälper dig med materialval. För att ditt tryck ska bli bästa möjliga kan du välja på en bredd av papper av olika gramvikt, färger och strukturer.

Beroende på hur stor serie etiketter du behöver trycker vi i flexo eller digitalt, så att du alltid får den mest kostnadseffektiva lösningen.
 

Etiketter till flaskor

Etiketter med specialdesign

En särskild produkt behöver ett särskilt uttryck. Etiketten måste minst matcha, helst maxa ditt innehåll. Därför är våra möjligheter att förverkliga din design nästintill gränslösa.

Utmana oss med en design som spelar med regnbågens alla färger, som är folierad med guld, silver eller koppar, som kräver prägling och lack, som självklart är figurstansad, om du vill ha din etikett figurstansad. Vi förvaltar ditt konstverk, nej, vi förverkligar det.

Vi hjälper dig navigera i val av papper och material. Beroende på vad din design, produkt och produktion kräver har du en alltid bredd av papper av olika gramvikt, färger och strukturer att tillgå. Dessutom har du ett stort sortiment av specialmaterial med särskilda egenskaper till din hjälp.

Specialdesign trycker vi i flexo, screen eller digitalt och vi finns med dig från idé till rulle så att du får det resultat du förväntar dig.
 

Etiketter för förslutning & sigill

En etikett för att garantera en oöppnad förpackning tillför produkten exklusivitet och dig ett tillfälle att ytterligare kommunicera ditt varumärke. Ett sigill kan faktiskt se ut nästan precis hur som helst – precis som du vill, förstås. 

Etiketter för förslutning och sigill håller bättre än en vaxad förslutning och erbjuder en otroligt mycket större kreativ bredd än till exempel textilband. 

Vi ger ditt sigill liv genom materialval, foliering, prägling, lack och färg.
 

bottom of page